Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Κουίζ 2

Θα στενοχωρήσω τους φίλους που ζήτησαν κουίζ για την ΠΑΣΠ και τη ΔΑΠ, και θα παραθέσω ένα εύκολο για σήμερα, μια και οι εξελίξεις με πρόλαβαν.

Ψάχνουμε καθηγητή και πρόεδρο, υποψήφιο σε πρυτανικές εκλογές, που αρέσκεται στο να βάζει κάθε μέρα και ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο κάθε αξίας. Και μια μικρή βοήθεια. Είναι υπεύθυνος επιλεγόμενων μαθημάτων (τα οποία προσφέρει απλόχερα σε όλα τα καλά παιδιά). Πρόσφατα, όρισε την ημερομηνία και ώρα εξέτασης ενός επιλεγόμενου μαθήματος με τέτοιο τρόπο, ώστε να συμπέσει με τις πρυτανικές εκλογές. Μετά την ακύρωση της διαδικασίας, και χωρίς ειδοποίηση, οι φοιτητές που πήγαν να δώσουν το μάθημα, πληροφορήθηκαν από μια απλή ανακοίνωση, ότι και το μάθημα αναβάλλεται. Στην ανακοίνωση δεν υπήρχε νέα ημερομηνία, αλλά νομίζω ότι πλέον κανένας δε απορεί για το ποια θα είναι αυτή. Και γιατί να μη μοιράσει και ψηφοδέλτια μαζί με τα θέματα; Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Μα δεν εξοργίζεται κανένας από μια τόσο έκδηλη προσπάθεια χειραγώγησης των φοιτητών;
Bonus σε όποιον αποκαλύψει την αιτία ακύρωσης των πρυτανικών εκλογών.
Καλή επιτυχία!

13 σχόλια:

  1. δεν βάζεις τίποτα από δαπ-πασπ διότι απλά είσαι δαπίτης. σιγά μην σε πρόλαβαν οι εξελίξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I aytou megaleiotis Stefanadis.....
    Oso gia ton logo anavolis ton prytanikon:

    http://udemand.blogspot.com/2010/05/blog-post_5911.html

    To eidan ayto oi alloi ypopsifioi kai katethesan enstasi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E καλα, αυτό είναι εύκολο ακόμη και για καποιον που δεν ειναι καν στην ιατρική αθήνας, αλλα σε αλλη επαρχιακη.

    Τεσπα, πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια! Μπαίνει bookmark αμεσως και ανυπομονω να διαβασω και άλλα όμορφα.^^ Γιατί και εμεις τώρα τελευταια που σκιζομαστε στο διαβασμα, αναρωτιομαστε γιατι πια ολοι μα όλοι παίρνουμε 7, ουτε παραπανω, ουτε παρακατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίρνεις 7 γιατί τόσο διαβάζεις. όσοι παίρνουν 10 δηλαδή είναι λαμόγια? πρώτη φορά το ακούω αυτό! και στο σχολείο για όλα τα σπασικλάκια αυτά έλεγαν: "γλύφει τους καθηγητές" "η μάνα του καλοπιάνει την κυρία, πάνε μαζί για ψώνια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ συντάκτη του blog, μια λίστα πιθανών επόμενων quiz θα βρεις στο facebook, από όσους συμφοιτητές/πτυχιούχους/συνδικαλισταράδες έχουν κάνει like το "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014 - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Ι. ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ektos apo parata3eis yparxei kai i eefie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. i opoia ine ipokinoumeni apo nea prooptiki se ena va8mo dap.. parto xampari ! tipota dn einai anexarthto !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. a) afhste ton an8rwpo na grapsei kamia 10 apokalypseis kai meta krinete ean kalyptei th mia h thn allh parata3h

    b) akomh ki an sygkalyptei kati, to gegonos kai mono oti 8a apokalypsei pragmata arkei gia mena

    c) Anamenoume ta epomena posts! Thumbs up apo mena gia th prwtovoulia akomh ki an eisai ypokinoumenos/-h apo opoudhpote. Keep up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι! thumbs up που γράφεις ΜΟΝΟ για μία παράταξη, τάζεις κάθε μέρα και ένα quiz που δακτυλοδείχνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ παράταξη και thumbs up που σε κάποιους αρκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μούφα το βλογ σου φίλε... μεγάλη μούφα.. έταξες τόσα κουίζ αλλά αφού έριξες τη λάσπη σου, αφού διεκπεραίωσες την αποστολή του "λαγού" που σου ανέθεσαν, την έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε συντάκτη, αυτά που γράφεις (τουλάχιστον μέχρι τώρα) είναι γνωστά από την πλειοψηφία μας στη σχολή και δεν καταλαβαίνω τον σκοπό του όλου εγχειρήματός σου. Είναι απλά μια προσπάθεια να τα μάθουν και οι πλέον άσχετοι, με σκοπό την πλήξη της Ν.Π. και την εποκόλουθη άνοδο κάποιας άλλης παράταξης; Αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά αν θέλεις πραγματικά να αλλάξει κάτι στο μπουρδέλο αυτό που λέγεται Ιατρική Αθηνών, η πρωτοβουλία σου δεν είναι αρκετή. Ναι, ίσως να είμαστε όλοι υπαίτιοι για την κατάσταση αυτή. Όμως εγώ που έχω ακούσει κάτι για κάποιον από ένα φίλο, ο οποίος το άκουσε από έναν τρίτο, και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να το υποστηρίξω και να βρω δίκιο...! Εσύ όμως, που όπως φαίνεται τα ξέρεις καλά τα πράγματα (ακόμη και διαλόγους μας έγραψες...), μπορείς να κάνεις κάτι. Και όταν λέω κάτι εννοώ μια ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στον εισαγγελέα!!! Φτάνει να έχεις τα στοιχεία, πράγμα που βλέπω κομματάκι δύσκολο, με αυτούς τους ''επιστήμονες'' που πας να τα βάλεις...

    ΥΓ. Αρχικά, είναι αλήθεια πως ενθουσιάστηκα με το blog σου! Ποιό είναι όμως το επόμενο βήμα...; Την άποψή μου σ' την είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι επώνυμες καταγγελίες έχουν τα προβλήματά τους... Πάντως αν κάποιος θέλει να πλήξει τη ΝΠ μετά τις φοιτητικές εκλογές ενόψει των επόμενων σε ένα έτος, αξίζει τουλάχιστον εύσημα για την οργάνωσή του! Αν είναι απλά τσαντισμένος, θα βγάλει λογικά και για τα άλλα λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τελειωσαν οι πρυτανικες και σιγησε ο αποκαλυπτικος τυπας που εχει το blog.. εριξε τη λασπη του και το καταχαρηκε.. οι αποκαλυψεις σταματησαν σε μια παράταξη και μόνο. και οι χειροκροτητες που του έλεγαν "και αλλο και αλλο" δεν τον ρωτησαν καν γιατι σταματησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή